«Μη ιάσιμοι»…

Στο Σχολείο της Αγοράς δεν χωράει η ανθρωπιά! Αυτό αποδεικνύεται από την απόφαση απόλυσης συναδέλφισσας, λόγω «μη ιάσιμου νοσήματος» (δημοσιεύτηκε σήμερα στο site για την εκπαίδευση, alfavita).

Σήμερα είχα σκοπό να αναρτήσω κάτι ευχάριστο, κάποιες σκέψεις ελπίδας που έκανα μετά από πολύ καιρό και που ήθελα να μοιραστώ μαζί σου. Δεν θα το κάνω.

Δεν θα σχολιάσω την απόφαση αυτή. Το ότι ένας άνθρωπος φτάνει να ζητάει την απόλυσή του (όπως ισχυρίζεται ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Αττικής) από μια υπηρεσία που δεν τον καλύπτει, μετά από δυο δεκαετίες προσφοράς, είναι απλά ξεπεσμός.

Ήθελα όμως να βγάλω από μέσα μου κάτι που τριγυρίζει στο μυαλό μου τόση ώρα, και αφορά σε όσους –για διάφορους λόγους- έσπευσαν να δικαιολογήσουν την απόλυση της συναδέλφισσας (χωρίς να ξέρουν τίποτε πραγματικά για την υπόθεση), να κάνουν προσβλητικά σχόλια και φυσικά να κατηγορήσουν για μια ακόμη φορά το δημόσιο σχολείο (ούτε έδωσα σημασία ούτε θέλω να ακούσω τα «επιχειρήματά» τους). Είναι μια φράση του υπερήρωα της παλαβομάρας, William S. Burroughs: «Αγάπη μου, μερικοί άνθρωποι είναι σκατά!!!»

Advertisements

1 σχόλιο (+add yours?)

  1. redkangaroo
    Δεκ. 24, 2010 @ 10:46:45

    Και πάλι λίγα λες, να μιλήσεις για ξεφτίλα, για αναλγησία και ξεπεσμό μοιάζει κοινότοπο και λίγο. Αλλά καθώς το γράφεις αυτό είναι το σχολείο της αγοράς! ή με άλλα λόγια «μην περιμένεις καλλιγραφίες από τον κ…ο της μαϊμούς»

Αρέσει σε %d bloggers: