Τα Ορκ της Αριστεράς και η βασιλοπούλα της Προπαγάνδας

Διάβασα σήμερα ένα εντελώς ανόητο άρθρο σε γνωστή lifestyle ιντερνετοφυλλάδα, η οποία τριγυρνά στον κυβερνοχώρο μασκαρεμένη σαν site πολιτικού σχολιασμού και ανάλυσης. Ξέρεις για ποιο σου μιλάω. Αυτό που διάφοροι νυν δεξιοί περιμάζεψαν διάφορους πρώην αριστερούς και όλοι μαζί δουλεύουν με ζέση πάνω στην αποστολή που τους έχουν αναθέσει τα καλά αφεντικά τους.
Εκεί λοιπόν έπεσα πάνω σε ένα διαμάντι που παραλίγο να μου φτιάξει τη μέρα (παραλίγο!). Ο δαιμόνιος συντάκτης του κειμένου μας χαρακτηρίζει σαν “Ορκ της Αριστεράς”. Όρκ, που φυσικά τα καλά ξωτικά σαν την αφεντιά του, έχουν υποχρέωση να πολεμήσουν και να αφανίσουν. Μου αρέσει!!!
Θυμήθηκα μια υπέροχη αφίσα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (θα είναι καμιά δεκαριά χρόνια τώρα) που απεικόνιζε ένα αρχαιοελληνικού τύπου κτήριο (το πανεπιστήμιο) και κάποια κόκκινα ανθρωπάκια με μαλλιά και μούσια που του ορμούσαν κρατώντας σφυροδρέπανα!
Ξέρεις τι μου κάνει πραγματικά εντύπωση με όλους αυτούς τους γελοίους? Καμώνονται τους σπουδαίους πάνω στις καρέκλες που τους παραχωρεί το σύστημα, κι όμως είναι τόσο δειλοί. Δειλοί!!! Δεν μπορούν μια φορά να βγούνε δημόσια και να πουν “δεν γουστάρουμε τον κομμουνισμό ρε φίλε, δεν θέλουμε κοινή ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής, δεν θέλουμε την κουλτούρα σας, δεν θέλουμε τον ελεύθερο έρωτά σας”. Αντίθετα, έβγαιναν πάντα στον κόσμο και έλεγαν κάτι απίστευτες μαλακίες του τύπου “οι κομμουνιστές θα σας πάρουν τα σπίτια, τα παιδιά και ό,τι μπορούν τέλος πάντων”. Αν το σκεφτείς, ακόμη κι όταν πολεμούσαν κυριολεκτικά τους κομμουνιστές (τότε που έδιναν μια λίρα για το κεφάλι του κάθε “όρκ” που σκότωναν κατόπιν υπόδειξης των ίδιων ρουφιάνων που σήμερα ντύθηκαν το μανδύα του lifestyle) δεν το έλεγαν. Δεν το έλεγαν ρε συ!!! Δεν τους έλεγαν καν “κομμουνιστές” και προσπαθούσαν να τρομάξουν τον κόσμο αποκαλώντας τους “συμμορίτες”.
Και τότε τα ίδια έλεγαν όπως και σήμερα. Αν είχαν να κάνουν με “πραγματικούς” κομμουνιστές, τέτοιους που κάθε τέσσερα χρόνια θα συμμετείχαν έτσι εθιμοτυπικά στην κοινοβουλευτική φιέστα, δεν θα τους πείραζαν. Αλλά αυτοί δεν ήταν “πραγματικοί”, ήταν απλά “συμμορίτες” και άρα έπρεπε να εξοριστούν ή να εκτελεστούν. Έτσι και σήμερα, βγαίνουν τα παπαγαλάκια και καταφέρονται εναντίων των “κουκουλοφόρων”, των “γιαουρτοβόλων”, των “αλητών της Κερατέας” κλπ κλπ
Φυσικά! Γιατί τι άλλο θα μπορούσαν να πουν? “Υπάρχουν οι κακοί κομμουνιστές που θέλουν να διώξουν το ΔΝΤ που ο πάνσοφος πρωθυπουργός, μας έφερε για την προσωπική και οικογενειακή σας ευτυχία”???
Θα δούμε πολλά τέτοια ακόμη. Προτείνω σε όσους ασχολούνται με το θέμα, να τα καταγράφουν και να αρχειοθετούν με προσοχή. Καμιά διακοσαριά διδακτορικά για την προπαγάνδα και άλλα τόσα για την ανοησία μπορούν να βγουν άνετα!!!

Δεν έχουν και φαντασία όμως ρε παιδί μου. Έτσι για την πλάκα της υπόθεσης, έβαλα εδώ μερικά πόστερ των ιδεολογικών προπατόρων των σημερινών lifestyle ναζί, που ανθούν σ’αυτή την άνοιξη του Σοσιαλισμού που έπεσε στην καμπούρα μας…
Advertisements

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: